Massage:

Massage är en vanlig term som används för att pressa, gnugga och manipulera din hud, muskler, ligament och senor. Det har utövats i tusentals år. Det handlar om att agera och arbetar på en kropp med tryck. Trycket kan vara strukturerad, ostrukturerad, gripande, stillastående, spänning eller rörelse. Det kan göras manuellt av händer, fingrar, armbågar etc. eller med hjälp av någon massage enhet. Massage används för att främja avslappning och välbefinnande, är det också fördelaktigt vid behandling av skador såsom idrottsskador. Vi erbjuder olika typer av massage, grundad på tillämpningen och teknik som används. Nedan följer en lista över massage som kan få dig att känna slappna av. För att utnyttja våra tjänster du boka ett möte med oss.

Potli Massage:

Potli massage har alltid varit en perfekt form av behandling för oroande tillstånd såsom förlamning eller artrit . Det gör sig av med smärtan att ge dig komfort och mycket styrka . Ta reda på var du kan njuta av en avkopplande Potli massage i Indien med vår omfattande guide .

Swedish Massage:

The term "Swedish Massage" refers to a variety of techniques specifically designed to relax muscles by applying pressure to them against deeper muscles and bones, and rubbing in the same direction as the flow of blood returning to the heart .

Relaxing Massage:

IN O BLI FIN erbjuder en mängd olika avslappnande massage terapi stilar och tekniker för att hjälpa sparka starta avkoppling processen . Om du gillar att koppla av massage , vet att en IN O BLI FIN medlemskap kan vara ett kraftfullt stöd i din wellness -program .

Gravid Kvinna Massage:

En bra idé både före och efter förlossning. Observera dock att du skall undvika även denna massage sista två månaderna eller mer beroende på din läkares ordination. På ett vanligt massagebord lägger vi stödkuddar som avlastar magen så att det inte är ömt eller skadligt.

Ryggmassage :

Alla gillar en bra ryggmassage men inte alla har råd att gå till massageterapeut när ryggen gör ont . Medan en professionell är din bästa insats för att bli av någon kronisk smärta , kan du eller din make lära sig att ge en ganska anständig massage för de tillfällen då du inte kan komma till din terapeut .

Mukha Lepam Massage:

Mukha Lepam Massage är ett växtbaserat pasta som appliceras över ansiktet enligt ens hudtyp . Det unclogs porerna i huden i ansiktet , tar bort orenheter ; därigenom förbättra tonen och konsistens av huden i ansiktet. Det hjälper till att avlägsna döda celler och berika huden , vilket gör den glöd . Hjälper i att ta bort finnar , rynkor och svarta huvuden .

Kati Basthi Massage:

Om du vill befria någon ländryggen spänningar , är Kati Basti för dig . Denna specialiserade terapi lindrar och ger näring åt nedre delen av ryggen med hjälp växtbaserade oljor eller ghee . Efter en mild ayurvedisk oljebehandlingpå nedre delen av ryggen , är speciellt förberedd varm örtolja hälls över lumbo sakralområdetoch behållas i en damm gjord av deg .

Vishesh Abhyanga Massage:

Abhyanga är en gammal indisk ayurvedisk oljemassageterapi för healing och avgifta Kropp, själ och ande . Denna ayurvedisk detox och stressreducering terapi utförs av växtbaserade oljor . Det innehåller en aromatisk kombination av oljor som framställts med örter värmde och blandas med din dosha typ .

Bharpur Massage:

Vi erbjuder alla typer av massage för att tillfredsställa kunderna behöver och ge full avkoppling för dem . Vår specialitet är fotmassage , huvudmassage och kroppsmassage med naturligt produkter och oljor . Våra produkter är också naturen vänliga och vi vet kunders behov.

Hårbottenmassage Champi :

Att få en huvudmassage är ett av de bästa sätten att släppa vardagens stress och ångest . Det hjälper också lindra headaches.Head Massage är klar medan shopper ligger på baksidan . Indisk huvudmassage avslutas med shopper sitter på en stol .

Hand Massage:

Var och en av dina händer innehåller mer än två dussin bones- 27 , för att vara exakt . Med så många ben förbundna med så många leder , det finns en större möjlighet att smärta till följd av lederna som vuxit trött och stel .